fredag den 22. januar 2016

Hverdagstøj

Leave a comment
Jeg er ellers ikke meget for at der skal gå for meget mommy-blog i den, men nu er min hverdag jo ligesom fyldt med baby-lækkerhed.

Vente- og ammetøj er bare ikke det fedeste i verden, men jeg har altså fundet et mærke, der gør mig lidt glad.
Det svenske Boob laver tøj, som kan bruges både når man er gravid og når man ammer. Det er altså ret genialt, ellers er det nemlig ret mange penge man kan bruge på noget man kun bruger i relativt kort tid.

Jeg købte en lækker sweatshirt fra mærket mens jeg var gravid og brugte den flittigt, også mens maven var kæmpe stor, hvad min mave faktisk var i rigtig meget af graviditeten. Men selvom den blev strukket godt ud over maven, så sidder den nøjagtig som den skal her bagefter, hvor den nu bare er ammebluse.

Det er så genialt at jeg lige har købt to hvide langærmede basis T-shirts med ammefunktion også. Tøjet er så sindssygt lækkert og blødt at jeg helst ikke vil gå i andet for tiden. Og så er det altså også ret praktisk.

Det blødeste tøj, og hverdagsrod og mandeben i baggrunden

Nu drømmer jeg bare lidt om den her kjole og den her badedragt.

Fik jeg nævnt at det er øko?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo