lørdag den 16. januar 2016

Øko yndlings - skønhed

Leave a comment

Jeg er nok lidt en øko-snob. Men øko gør mig bare så glad. Når jeg køber en økologisk vare føler jeg, at jeg gør noget godt for mig selv og vores miljø, det er bare lidt mere lækkert.

I hverdagen får jeg luksus følelse og velvære af John Masters lækre shampoo og detangler Bare, som er uden duft, men med alt muligt andet godt, som giver mig lækkert hår. Ja ja det lækre hår bliver kamufleret af en hestehale og gerne en hue, men det føles blødt.


Rudolph Care reder mine hænder med verdens bedste håndcreme og mit hormon angrebne ansigt får det lidt bedre med den dejlige cleansing milk og anti-stress ansigtscreme, som min sensitive hud af en eller anden årsag reagerer helt fantastisk på. Nu går jeg bare og krydser fingre for, at der er en lækker hår/hovedbundsmaske i den nye hårplejeserie, der kommer lige om lidt.

Skal det være helt vildt får Tromborgs smarte Eye/lip/cheek farver lov til at friske mit ansigt op, sammen med lidt mascara og concealer fra Clinique, som jeg altså er ret glad for fordi det er allergivenligt.

Har I nogen yndlings hverdags øko skønhedsprodukter?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo