lørdag den 30. januar 2016

Vild kærlighed

Leave a comment
Jeg vidste det jo godt, at kærligheden til den lille fyr, som lå i min mave ville blive helt vild når han kom ud. Men selvom det er noget man ved, at kærligheden til ens barn vil være noget helt særligt, så kan man bare ikke helt forestille sig, hvordan det vil føles når man står i det.
Jeg er slet ikke overrasket over følelsen, men den har dælme slået benene væk under mig, den største kærlighed i verden. Jeg er så stolt, og samtidig med, at jeg bare vil standse tiden nu, spole tilbage og opleve de sidste par måneder igen og igen. Så glæder jeg mig også hele tiden til at han lærer noget nyt og til alle de ting vi skal sammen.

Jeg er tilgengæld overrasket over, hvor meget samhørigheden og kærligheden til min mand er vokset, jeg troede jeg elskede ham så højt jeg kunne komme til allerede. Han er den dejligste far og han viser mig hver dag, at den her familie er det vigtigste i verden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo