tirsdag den 19. januar 2016

Vores VIGGA hverdag

Leave a comment

Allerede inden jeg ventede W vidste vi, at vi ville have et VIGGA abonnement til vores barn. VIGGA er cirkulær økonomi på den absolut sejeste måde, hvis du spørger mig, og så letter det hverdagen på nøjagtig samme måde som et abonnement hos Aarstiderne.

Babyer vokser nemlig ud af deres tøj ca lige så tit som vi andre skifter undertøj. Mange stykker tøj har de faktisk kun på 5 gange eller mindre før det bliver for småt, det er både dyrt og tidskrævende konstant at skulle skifte ud i sådan en mini garderobe. Derfor er det bare så fedt med et VIGGA abonnement, for der får man dækket 70% af sin babys tøjforbrug.

Man skal ikke gøre andet end at vælge, hvilken pakke man bedst kan lide, der er to til drenge og to til piger i hver størrelse, sætte automatisk betaling op og vente på at tasken med tøj bliver leveret i den nærmeste pakkeshop.
Når så det er tid til næste størrelse, så pakker man det gamle tøj ned (det behøver ikke være rent, bare det ikke er ulækkert og det kan babytøj godt være!) og i det man henter den nye taske, afleverer man den gamle, så den kommer retur.
Hos VIGGA gennemgår de så alt tøjet og sender det til rens på et svanemærket renseri så det bliver "nulstillet", og så er det klar til næste baby.

Det fede ved det her tøj er altså at kvaliteten er fantastisk, man kan helt ærlig ikke se om der er 5-7 andre babyer der har brugt det, det er virkelig pænt OG det er GOTS certificeret. Hele herligheden, inklusiv forsendelse, fåes for 359 kr om måneden, og med al den tid man sparer og lækre tøj man modtager synes jeg det er helt i orden!

Jeg vil for en god ordens skyld lige nævne at jeg, hverken er blevet betalt for eller opfordret til at skrive dette indlæg, jeg er bare en virkelig glad VIGGA kunde :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo