onsdag den 10. februar 2016

Barnedåben og 4 gode råd

Leave a comment
En veloverstået fest

Som sagt på Facebook har W altså verdens bedste familie, som selvfølgelig også tæller den selv-valgte del, vennerne. De var alle sammen med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Det hele var meget nede på jorden og hyggeligt. Nogen situationer blev en smule presset fordi de ammehjerne-ramte forældre lige havde glemt et par detaljer, men pyt det gik jo.

Hovedpersonen selv sov fra både højtideligheden i kirken og det meste af festen, mors gode dreng. Helt åndssvagt så stolt man kan være af en baby, der får sit navn (tud!).
Han fik de fineste gaver, og alle gæsterne har skrevet hyggelige hilsner og gode råd, som vi samler i en bog og bygger videre på, så han kan få den når han bliver voksen (gisp!).

Et par gode råd til os selv og andre, der skal holde en hyggelig familiefest, med tæt på 40 deltagere:

- få lige styr på hvor meget smørrebrødet fylder og hvordan det skal serveres (ellers kan det blive lettere kaotisk!)
- når du vil låne et fælleslokale, så tjek lige hvor mange mennesker der er plads til først. (Så kan det være du slipper for at blive overrasket over hvor mange stole og borde der mangler.)
- husk alle de praktiske ting som opvaskemiddel, viskestykker, karklude osv. (Det er bare nemmere at have gæster når man ikke skal rende fra festen en gang hver halve time fordi noget er glemt.)
- brug for faen de 500kr på en ung pige i køkkenet. (Det siger lidt sig selv at man så får mere tid til gæsterne og i dette tilfælde at de søde bedste forældre så slipper for køkkentjansen.)

Og med det sagt, så lige en stor tak til de tålmodige bedsteforældre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo