mandag den 22. februar 2016

Hverdagsluksus til håret

Leave a comment
Min hovedbund driller lidt for tiden. Den klør. Jeg tror det er tør hovedbund som jeg nok får pga vintervejret. Så jeg kiggede lidt rundt på pinterest og blev ved med at støde på tre ting: en god børste, honning og kokosolie. Og tilfældigvis havde jeg alle tre ting på lager.

Den bedste børste fra Mason Pearson med naturhår, som jeg bare glemmer at bruge, skulle være første skridt mod en sundere hovedbund. Den stimulere blodomløbet og fordeler den naturlige olie/fedt i hår og hovedbund.
Honningen og kokosolien skal bruges som maske. Det er eftersigende godt for både hår og hovedbund. Jeg er ellers virkelig ikke til det der med selv at stå og røre ting og sager sammen til hud og hårpleje. Men der er lavvande i pengekassen og kløen gjorde mig lidt desperat, så jeg sprang ud i det.

Resultatet er overraskende positivt, håret er super lækkert og det klør næsten ikke. Det dufter godt. Det var faktisk ret nemt og det gav mig en god undskyldning for lige at sidde stille lidt med en kop varm chokolade, mens håret var pakket ind og min rense creme fra Rudolph Care fik lov at agere ansigtsmaske.


Hvis du selv vil prøve skal du bruge:
1 skål
1 spiseske
1 kam
1 pose som er stor nok til dit hoved
1 håndklæde
Flydende honning
Kokosolie

I skålen blandes en spsk honning med en spsk kokosolie. Tag lidt af blandingen og varm den i hænderne, fordel det sektion for sektion i håret. Start ved roden. Når det hele er i, brug så kammen og fingerspidserne til at fordele det i hele håret og massere hovedbunden. Samel håret og dæk det med posen, kom håndklædet over og vent 30-60 min. Vask så håret med en god shampo og, voilá nu har du lækkert hår.

Det er da nemt og billigt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo