tirsdag den 16. februar 2016

Legetøj

Leave a comment
Jeg er ret optaget af Willums legetøj i øjeblikket. For han er begyndt at interessere sig lidt for legetøj, eller det vil sige for at proppe ting i munden, så det er ligesom smartest at det er legetøj, som er beregnet til netop det, at han har. Samtidig må det også gerne have lidt fine farver, som forældrene også kan holde ud, og meget vigtigt så skal det være nemt for ham at holde fast i.


Udover at proppe ting i munden kan han også lide at se på og slå til ting. Så lige nu har vi faktisk to legestativer. Et gammelt lækkert et min mor har købt i en genbrug, som W er rigtig glad for. Og så et stativ som man selv hænger ting på. Det er rigtig rart at kunne veksle lidt mellem de to, så giver han ikke så hurtigt op når han ligger og leger selv.

Samlingen af legetøj på billedet er tilfældigvis totalt trendy. Ugle spejlet og ringen med ræv og bold, som er til at hænge op, er fra danske Franck & Fischer, som laver virkelig pænt og økologisk legetøj. Jeg købte spejlet fordi jeg var desperat efter at finde noget legetøj, som kunne fange W's opmærksomhed når han ligger på maven. Det virker heldigvis! Nu ønsker vi os bare en spilledåse derfra.
Så er der selvfølgelig en JellyCat kanin, Hevea bidepanda, Sophie la Giraffe bidedims, Hevea Kawan bideand, Brio rangle, hæklet søhest lavet af Unkeldesign (fundet på instagram, har også lavet en fantastisk barnevognskæde til os) og pose fra Fabelab som kan rumme alle de små legesager, så vi kan holde styr på dem.

Indtil videre synes jeg ikke det er nødvendigt at have en masse legetøj, han bliver lige så fint underholdt af at kigge på de fastelavnsris jeg lavede til barnedåben, lege råbeleg med sin far, kigge på hunden eller en lampe (ja altså jeg har ikke helt fanget hvordan sådan nogen ting kan blive ved med at være spændende, men værsgo min skat, så længe du er tilfreds), og så er det bare en fest når han genkender en ting.

Jeg finder gerne legetøj hos NatureBabyLilleLykke og hos hæklerer på instagram.

Det blev en længere smøre, har i tips til godt legetøj?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo