onsdag den 17. februar 2016

Sjov på Englandsgade

Leave a comment
Jeg synes selv at jeg har en virkelig sjov mand. Han siger de fedeste ting på den helt rigtige måde, på de helt rigtige tidspunkter. Og så er han altså ikke bange for at lave sjov med sin søn. Så jeg beklager min skat, men nogen af guldkornene må deles.

Da jeg skal til efterfødselstræning anden gang siger jeg til mit skønne barns far, at det er lidt stressende at holde styr på W samtidig med at jeg får trænet bare lidt. Svaret kommer prompte:" Det kan da ikke være så svært, han er jo stadig bare en klump ler der ikke kan noget som helst..." Tja til tider en lidt brokkende klump ler.

Barnet ligger og hygger sig med sin sut, men skriger pludselig helt vildt. Faren helt tørt til lille W:" Ej er det nu den dumme arm der har hugget sutten igen?" W ligger og vifter med sutten over sit hoved og kan ikke få den ned til munden igen.

Faren åbner bleen og råber:" Hold kæft en stor lort, kom lige og se!" Dum som moren er kommer hun straks løbende. Det er altså kun forældre der kan blive begejstrede over en klam ble...

Faren og lille W leger tit råbeleg om aftenen. Det går i al sin enkelhed ud på at åbne munden på vid gab helt tæt på hinanden og råbe åhå. Det kan være lidt risikabelt og således opstod situationen, hvor den søde kone og mor rullede skralgrinende rundt på gulvet og skreg:" Han gylpede dig i munden! Hold kæft hvor sjovt!"

En aften hvor faren keder sig lidt råber han pludselig fra soveværelset:" kom og find babyen!" Jeg kommer ind og løfter i alle dyner og puder, men han er der ikke. Jeg vender mig om og hvem sidder nede i vasketøjskurven? Det gør W! 
Aftenen efter var W klædt ud som vasketøjsbunke...

Tak for dejlige grin min skat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo