mandag den 14. marts 2016

En ny mig

Leave a comment

Hold nu op, hvor ændre en graviditet på mange ting. Der er jo det åbenlyse, man bliver forældre og fuldstændig gakgak forelsket i sit barn. Men der sker altså også andre ting.

For mit vedkommende var det der graviditet ikke noget jeg var fan af, jeg havde det mildt sagt af H til. Af underlige årsager skal jordemoderen, så snart man har presset guldklumpen ud, tage en snak med de nybagte forældre om prævention. Således indleder min søde jordemoder snakken med at sige:" Ja nu har du jo lige født så ovenpå det, er det jo nok ikke lige nu du har lyst til at tænke på at få nummer 2, så vi skal altså lige snakke om prævention.." Her stopper jeg hende for jeg må simpelthen indskyde at det skam ikke er fødslen, som vil afholde mig fra at få nummer 2 eller 3 for den sags skyld, det er graviditeten! Jeg vil helt ærlig hellere føde tre unger end jeg vil gennemgå sådan en graviditet igen. Og jeg som troede jeg var en pivskid når det handlede om smerter, ha!

Jeg gik virkelig og håbede på at jeg ville være så heldig, at få min krop igen når jeg havde født. Min gamle rare krop som jeg havde glemt at sætte pris på.
Der er selvfølgelig lidt ekstra på sidebenene, og jeg har fået de vildeste strækmærker på maven (bedre kendt som ildtatoveringen her i huset!). Og så har jeg fået noget mange kvinder drømmer hede drømme om, det skete allerede mens jeg var gravid, og jeg hader det, store babser. Hold nu op det er upraktisk.
Jeg havde enormt meget væske i kroppen i den sidste del af graviditeten, så meget, at mine hænder var følelsesløse. Så nu sover mine hænder på de underligste tidspunkter.
Alt det kan jeg nogenlunde leve med, det er trods alt noget der kan klares med motion og tøj, men der er en ting som er helt skidt.

Mit hår! Mit ellers (mørk)blonde hår med store krøller (på gode dage) har fået selskab af stride, krøllede, næsten sorte hår. Helt ærlig, det er ikke fair. Min mands kommentar? "Det ligner pubeshår, " og i samme åndedrag "Jeg kan altså bedst lide blondiner." Ha, ih tak min skat. Jeg sagde jo at han er sjov.

Heldigvis kan jeg 1000 gange bedre lide mig selv som mor end jeg kunne da jeg ikke var. Så afskeden med den gamle krop er en acceptabel pris at betale, for at være den jeg er nu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo