lørdag den 26. marts 2016

Hør en bog

Leave a comment

Jeg har altid været vild med at se fjernsyn og læse bøger. Jeg har bare fundet ud af, at de to ting ikke er så gode at kombinere med en baby. Og forresten er der altså ikke ret meget godt i fjernsynet. Derfor er Rasmus og jeg begyndt at høre lydbøger sammen. Det er bare så hyggeligt. Det er lidt som da jeg var barn og hørte godnathistorier på båndoptageren. Tit hører vi det enten når vi spiser morgenmad eller, hvis Rasmus har fri, så hører vi det om eftermiddagen med en god kop kaffe, og så skiftes vi til at lege med W samtidig. Det er nemlig så smart, at man sagtens kan lave noget andet samtidig med, at man lytter til en bog.

Vi har været rigtig glade for at lytte til En Mand der Hedder Ove og to andre bøger af samme forfatter, for tiden hører vi Sherlock Holmes, og Rasmus har hørt en del sportsbiografier. Rasmus hører også ofte podcasts om sport og sundhed, jeg er ikke rigtig kommet i gang med podcasts endnu.

Lidt lettere læsestof, som månedsmagasiner og ugeblade, kaster jeg mig til gengæld gerne frådende over. Det er bare så piv dyrt desværre. Men der har jeg altså et lille sparetip. Jeg har et Telmore abonnement som inkludere en masse tjenester, bla Mofibo (bøger og lydbøger) og Telmore Magasiner (Euroman, Eurowoman, Rum, Gastro og FitLiving (ha!)) og så bruger jeg en tjeneste, som hedder Pling, hvor der er fri adgang til en masse af de gode ugeblade og månedsmagsiner, til kun 100 kr om måneden. Så nu læser jeg næsten kun blade på min Ipad, og det er altså helt fint (så fylder de heller ikke sådan).PS. Her er altså ingen reklame :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo