onsdag den 23. marts 2016

Hverdagsmad

Leave a comment
Her hjemme går alting op i baby og huslige pligter. Huslige pligter er mest støvsugning og tøjvask, med en hund, en baby og en mand som dyrker meget sport er der rigeligt med nullermænd og snavset tøj, mit tøj er mest bare fyldt med gylp og som regel tager jeg det på igen alligevel, lækkert ik'?
Jeg synes det er virkelig vigtigt at få en god aftensmad, det er noget jeg altid har gået op i, men af mange årsager er tiden til at lave aftensmad løbende blevet nedprioriteret. Og efter lille W er kommet til er aftensmaden nærmest i bunden af prioriteringslisten.
Heldigvis er vi til søndagsmiddag hos svigerfamilien næsten hver søndag og min mor kommer jævnligt forbi med mad, men på de andre dage har jeg altså tit brug for en nem løsning alligevel. Rasmus er først hjemme 18:30 så det er mig der står for aftensmaden.


Takeaway er skide dyrt og ofte usundt, sådan noget som Aarstiderne ville være en fin løsning hvis det var indkøbene som var problemet, det er det bare ikke. Det er det der med at lave mad med en baby på armen, som er ved at være fyldt op af dagens indtryk. Derfor køber jeg altså forholdsvis ofte Hanegals færdigretter, de smager godt, er sunde og prisen er nogenlunde. Jeg ville ønske man kunne få flere af deres retter i de supermarkeder vi har tæt på. Lige nu kan man få deres Bolognese og Stroganoff i COOPs C måltidsmarked, som også har nemme retter fra mange andre producenter, jeg sværger bare til Hanegal fordi det er glutenfrit. Og så hapser jeg jævnligt en nem salat med i farten også.

Helt optimalt ville vi jo sætte en søndag af hver anden uge, hvor vi lavede en masse mad til fryseren, vi er bare ikke helt nået længere end til tanken. Hvad gør I når tiden er knap?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo