tirsdag den 29. marts 2016

Inspirerende damer

Leave a comment
Jeg håber I har nydt påsken. Det har vi, og jeg har lukket foråret ind i lejligheden, så påskepynten får lov at blive lidt endnu.

Jeg har lyst til at dele lidt af de skriverier som jeg på det seneste har læst hos nogen yderst inspirerende damer. Det er nogen som virkelig forstår at følge deres drømme, at gøre ting mulige for dem selv. Det er damer som altså sparker røv, de er tilfældigvis også heldige at befinde sig i situationer hvor de kan gå efter det de ønsker sig, men som alle andre må de også kæmpe for at få det hele til at fungere, og arbejde hårdt for det de ønsker sig. Så hatten af for dem, og tak fordi de vil dele med os andre.

Hos Sneglcille er det faktisk ikke så meget Cecilie der har været klog denne gang, det er Otto.

Hos Rock Paper Dresses taler Cathrine om kærlighed og ægteskab. 

Hos Den kreative sky gør Heidi mig simpelthen glad, hun tager nye skridt mod at gøre mere af det hun er god til (følg hendes Snapchat!) og hun deler min kærlighed til foråret.

Til sidst er der et lidt ældre indlæg hos Olines mor, som jeg ikke kan glemme, mest af alt fordi jeg selv ønsker det hun nu skal til at gøre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo