tirsdag den 8. marts 2016

Lately på Englandsgade

Leave a comment
Så blev der sørme lidt stille herinde. Vi har haft en del at se til, lidt (for) mange aftaler og en lille (ufarlig) operation for min mands vedkommende. Så vi er blevet passet et par dage hos mormor og morfar, det er i øvrigt lidt underligt når ens forældre går fra at hedde mor og far til mormor og morfar,  for jeg synes det var lidt rigeligt at passe både hund, mand og baby. Hunden kom oveni købet et smut på svagbørnskoloni hos farmor og farfar, ren luksus.

I skrivende stund slapper den sårede mand af i sengen sammen med W, for selvom han ikke er til den store praktiske hjælp lige nu, så er det jo dejligt at han har ekstra tid sammen med W. Jeg nyder simpelthen i fulde drag at se de to hygge sig sammen.
Jeg udnytter så tiden til at finde på hyggelige ting til påsken og så overvejer jeg at dele en lækker opskrift på bananboller, for så ville jeg jo blive nødt til at bage nogen, så jeg kan vise billeder af dem (et lille smørret grin er nok på sin plads her).Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo