tirsdag den 22. marts 2016

Sjov på Englandsgade #2

Leave a comment
Ja så har manden (og babyen) sørme været sjov igen.

Rasmus viser mig en "kærlighedserklæring" på Facebook. Hans kollega har lagt et billede op af den middag hans kæreste har lavet i anledningen af deres månedsdag (tænk at være så ung). Jeg siger så, at jeg også ønsker mig kærlighedserklæringer og, hvor er mine blomster? Han mener så, at han gør så meget andet (han har ret), jeg siger nårh ja du havde den der Daim med hjem. Ja, og det var i slankeudgaven (den mindste) så du også kan holde figuren, siger han, men det må du aldrig købe til mig vel?! Og nej min skat det skal jeg nok lade være med og tak for, øh, omtanken?

Det sker relativt ofte, når manden ikke kan finde ud af, hvad der er galt med W, at konklusionen bliver:" Jeg ville også være ke' af det, hvis jeg var skaldet og ikke havde en pløk i munden." Og moren synes det er lige morsomt hver gang.

Mandens vækkeur har ringet og han var i øvrigt alligevel blevet vækket af W, så han har et forslag:" Vi ku' faktisk godt tage 10 minutter til ik' Willum? Hvis du nu bare græder meget stille, så gør jeg lige sådan her (nusser ham lidt på armen)" Det forslag tog W ikke rigtig til sig.

Babys ansigtsudtryk når hans grød har fået en ny smag ligner lidt de der onde film på YouTube, hvor forældre giver deres barn citron. Den første gang han skulle prøve en ny smag stak han ligefrem i et hyl af forskrækkelse. Undskyld min skat, men det er altså lidt sjovt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo