lørdag den 30. april 2016

Fødselsdag

Leave a comment
Vi har holdt fødselsdag, dælme så. Manden blev 30 runde år og jeg selv blev 28 pæne år. Det resulterede i en fest for manden, og en fælles boller og kage fødselsdag for os begge.

Men inden vi nåede så langt var vi lige på besøg i København, hvor vi passede vores venindes hund. Og fik besøgt søde venner. Det var altså et hit. Vores venner havde begge fødselsdag i starten af april, så vi holdt simpelthen en fælles fødselsdag for os alle 4. Med flag, sushi og gaver.
De har også en lille dreng, han er 3 måneder ældre en W og det var så sjovt at se dem sammen. For det var første gang vi bare havde tid til bare at slappe af og hænge ud på gulvet, sammen med vores unger.
Vi var også ude at spise sammen for første gang, bare os tre. Og W klarede det så godt. Vi blev endda hængende og fik kaffe og dessert, det havde vi ikke lige regnet med. Vi var så også rigtig heldige, for der var rigtig god service på Cafe Sommersko, hvor vi spiste.

Vel hjemme i Odense igen var det tid til fødselsdag for den kære mand. Vi samlede en masse gode venner, lavede en gang pulled pork og hældte nogen drinks på de søde mennesker. Alt i alt var det super vellykket, trods det at stakkels W havde feber efter sin vaccine, som han fik dagen før.

2 dage efter bagte jeg en masse kager og boller og så kom hele familien til fælles fødselsdag. Kagerne var et kæmpe hit, og de var endda glutenfri alle sammen. Selv brunsvigeren blev godkendt. Og jeg fik dejlige gaver. En del af dem var gavekort som jeg selv vekslede til lækre ting i Magasin den anden dag. Fra mine drenge fik jeg en fin skjorte kjole og en lækker sweatshirt.
Som I kan se har jeg fået fyldt godt op af Rudolph Care og Rudolph Hair, lidt lækkert fra John Masters, lidt pynt, en sjov dagbog og makeup fra Clinique (som jeg vil fortælle lidt mere om en anden dag, for den er genial). Heldige mig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo