torsdag den 26. maj 2016

At lære noget nyt

Leave a comment
Fine blomster fra min gåtur i går

Jeg har i et stykke tid virkelig haft lyst til at lære noget nyt. Jeg vil f.eks. gerne gå til svømning, så jeg kan lære at svømme crawl, jeg har bare ikke lige fundet et sted i Odense med et passende voksenhold. Og så vil jeg gerne lære at hækle, for jeg synes hæklet legetøj er så lækkert, men nu har min søster lært det. Og så vil jeg gerne lære at strikke, det kan min søster ikke. Derfor tænker jeg at det giver en god arbejdsfordeling, hvis jeg lære det. Hun hækler legetøj, jeg strikker tøj.


Så i går på min dejlige gåtur, smuttede jeg forbi Tante Grøn i Vestergade. Den søde dame i butikken mente at jeg sagtens kunne lære at strikke glatstrik, så jeg fik købt mig en strikkebog, pinde, garn og en opskrift.
Vel hjemme og aftensmad og putning af barn overstået kastede jeg mig over pindene. Første opgave var opslagningen. Det gik fint, alt var i den skønneste orden. Næste punkt var ret strik, det kunne jeg faktisk huske at jeg havde prøvet som barn, så det gik også ret fint. Altså lige indtil jeg skulle strikke vrangmasker. Helt ærligt, det er da bare umuligt at finde hoved og hale i. Så det kommer nok til at tage lidt lang tid at strikke den bluse til lillemanden. Jeg krydser fingre for at min mor kan vise mig de vrangmasker en af dagene, for jeg skal lære det.
Har I lært noget nyt for nylig?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo