torsdag den 19. maj 2016

Babyyoga hos Nordisk Yoga

Leave a comment


Da Willum var ca 3 måneder startede vi på et lille hyggeligt Babyyogahold hos Nordisk Yoga. Jeg mener vi var en 6-8 stykker i alt, det er altså lidt svært at huske med den ammehjerne jeg gik rundt med på det tidspunkt, det var i hvert fald et dejligt lille hold. Vores søde og dygtige lærer Majbritt, er både uddannet yogalærer og musiker, hun har udviklet det fine babyyoga-program sammen med sine egne to drenge.

Babyyoga er en rigtig god aktivitet til de helt små, jeg synes personligt det var en rigtig god måde, at finde ud af, hvordan Willum reagerede på at komme ud sammen med andre og deltage i en aktivitet. Det var stille og roligt og helt ukompliceret at følge med. Majbritt gennemgik programmet i et roligt tempo, med fine velkendte og nye sange til hver øvelse. Alle øvelserne kan laves i et roligt tempo for afslapning og lidt vildere for mere underholdning. Willum er en dreng med gang i, så han var rigtig glad for de mere vilde øvelser som at trille, flyve og vende på hovedet.
Majbritt var super god til at vejlede og hjælpe os med at mærke efter, hvor meget vores babyer kunne være med i. Som første gangs mor, kan det godt være lidt skræmmende lige pludselig at skulle vende bunden i vejret på sin baby, men Majbritt støtter og vejleder hele vejen igennem.

Babyyoga kan have en gavnlig effekt på både søvn og fordøjelse hos babyer, det hjælper også barnet til at opdage sin krop. Jeg tror faktisk at alle på holdet på den ene eller anden måde oplevede, at vores børn fik hjælp til både fordøjelsen (hjælp til luft i maven, Majbritt kan et smart trick som vi kalder "at prutte babyen") og afslapning.
Og apropos ammehjerne, så sender Majbritt efter hver mødegang dagens program på mail, med alle øvelser og sange, så man ikke skal grave i hukommelsen for at huske det hele, når man desperat har brug for et trick til at få underholdt baby.

Jeg bruger stadig mange af øvelserne når jeg leger med Willum, det er simpelthen bare blevet en del af vores måde at lege på. Hvis han har svært ved at falde til ro når han skal sove, bruger jeg engang imellem de mere rolige øvelser.

Nårh ja og så er det altså Willum og jeg der leger i videoen :)
Ps. Hvis du er gravid eller lige har født kan jeg også varmt anbefale både Gravidyoga og Efterfødselstræning hos Nordisk Yoga.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo