onsdag den 15. juni 2016

Babysnak

Leave a comment
Så er det tid til barselssnak, så hvis I ikke lige er til den slags, forstår jeg sådan set godt at I springer indlægget over.

Willum er efterhåden ved at være en stor "baby", både i den forstand at han er 7 måneder nu, men også at han bare er en stor basse. Han er lang som jeg ved ikke hvad, men faktisk ikke tyk. De fleste bukser sidder løst i livet og hans bodyer skal være en størrelse større end bukserne. Efterhånden er der kommet lidt hår på det lille hoved. Og knægten ligger aldrig stille. Lige nu synes han det er dybt frustrerende at han ikke kan komme hurtigere fremad, spise selv, få bolden til at blive hos sig og at Holger ikke gider lege. Det sidste forstår jeg nu godt at Holger ikke gider, for hver gang han kommer for tæt på W mister han en del pels til de små fedtede fingre.

Udsalget er over os så jeg har lige klikket lidt lækkert hjem til bassen i størrelse 86(!), som jeg regner med passer når sommeren er ved at være ovre.
Jeg fandt de her lækre ting hos Glade Rollinger, der er både Serendipity, Selena og Wheat, så det meste af stakken er GOTS certificeret, lige som vi bedst kan lide det. Og alt er blødt som smør.

Mad
Jeg er selv stor fan af at finde inspiration til mad i blogland og på instagram, ikke mindst til W. Så jeg tænker at I måske også vil synes om at se hvad vi servere herhjemme.

Den gode morgengrød herfra, med frugt på. 
Frokosten er ofte øllebrød gerne med lidt æggesalat eller kylling til, og frugt til dessert.
Det her er nem aftensmad, det er en lakseret på glas og aå lidt forskelligt at gnave i.
For det meste får W hjemmelavet mad, men der bliver også suppleret med mad på glas og hurtig grød. Lige nu er Arlas babygrød et kæmpe hit til aftensmad, og nu hvor han også skal have kød, er det nemt at mose noget kylling eller en kødbolle og blande i grøden. Og så elsker han at få noget at gnave i selv. Så det hygger han sig med imens vi andre spiser. Han får enten frugt/grønsager, majssnacks til babyer, lidt brød (rugbrød, fladbrød, knækbrød) eller tørret økologisk frugt f.eks. mango.
Det bedste han ved er i øvrigt at drikke af en kop, den skøre unge.

Den største udfordring lige nu er at få lov til at give ham mad og at holde ham underholdt. Men underholdningen kan klares ved at sige underlige lyde i en uendelighed og går det galt med maden kan det klares med at bad efterfølgende, så alt i alt går det ret godt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo