onsdag den 8. juni 2016

En af de dage

Leave a comment

Den anden dag havde jeg en af de der dage, hvor man bare trænger til lidt forkælelse. Gerne lidt shopping og lidt lækkert at spise, kender I de dage? Det er sådan nogen dage, hvor man shopper tøj bare for at gøre det og ikke fordi man mangler noget. Det er de der køb, der ender bagerst i skabet, hvor de ikke bliver brugt, og så er de penge spildt.

Så den anden dag gjorde jeg noget andet. Jeg købte mig et fint lille armbånd fra Pilgrim, som jeg har kigget på et par gange. Jeg spiste mig en lille is hos Paradis. Handlede lidt ind til Willum, fordi det egentlig var målet med turen. Og gav mig selv en fin lille kop fra Anne Black, som jeg har ønsket mig længe, og nu var den sat ned. Og så tog jeg verdens pæneste og virkelig lækre chokolade med hjem og delte den med manden.
Det gjorde altså lidt mindre ondt på kontoen end det plejer og jeg blev mere glad.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo