torsdag den 16. juni 2016

Lommepenge til sommerferien

Leave a comment
Så var der lige et kæmpe billede af min søde mand, Willum og mig selv. Jeg synes altid det ser så voldsomt ud lige når jeg ser sådan nogen billeder på skærmen. Men det er altså os.

Vi havde en mega hyggelig, og lidt hård, dag i søndags, hvor vi havde en stand på loppemarkedet her på Odense havn. Det er efterhånden en tradition at vi sælger lidt ud på et loppemarked om sommeren, det giver nemlig lidt ekstra lommepenge til sommerferien.

Det startede med et lille loppemarked i vores gård i København, hvor vi fik ret meget blod på tanden fordi vi, så vidt jeg husker, tjente ca 1500kr. Samtidig var Rasmus ret heldigt med sit salg på DBA, så vi havde omkring 2000kr vi kunne tage med på vores tur til Stockholm. Og når vi lige pludselig havde lidt ekstra penge på lommen, så skulle de selvfølgelig gå til ekstra lækker mad på turen.
Så vi gentog succen sidste år her på Odense havn og igen blev der skrabet en god sjat penge sammen, som vi denne gang kunne tage med til København.

Jeg ved godt at regnet ud som timeløn, er det ikke meget man tjener på sådan en søndag. Men helt ærligt, man får mere plads fordi der bliver ryddet op, man får hilst på nogen søde mennesker og de penge man får skrabet sammen gør altså lige ferien det bedre. Man kan godt komme til at tænke, at ens gamle slidte kondisko da ikke kan sælges, men det kan de altså. Måske kun for en 10'er men det hele tæller i sidste ende. Så jeg kan kun anbefale Jer at gøre det samme.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo