søndag den 5. juni 2016

Strikkeopdatering

Leave a comment

Jeg har lært det! Jeg har simpelthen lært at lave de der vrangmasker. Så nu øver jeg mig i glat strik og jeg tror jeg er ved at være klar til at gå i gang med blusen til W.
Og hvis nogen skulle være interesseret så var det denne lille lektion hos DROPS, som hjalp mig med at knække koden.

Jeg har fået blod på tanden med hensyn til hjemmelavet tøj. Så nu har jeg spurgt min dygtige svigermoster (mandens moster) om hun vil give mig et lille sykursus. Jeg skal lige have styr på indstillingen af symaskinen, alt det der med nåle og fødder, og lære at sy i elastisk stof. Første projekt bliver stribede bukser til W. Og en hagesmæk så jeg kan lære at sy skråbånd på.

Jeg finder bl.a. inspiration hos olinesmor.dk, denkreativesky.dk og clarahagen.dk, og omsætter det til mit eget lidt mere drengede univers. Det er seje dygtige damer som jeg beundre en hel del.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo