onsdag den 8. marts 2017

Jeg er her stadig

Leave a comment
Der er sket rigtig rigtig meget, det sidste halve år. Så meget at jeg ikke har fundet tid og energi til at skrive.

For det første så har W dag for dag skruet op for tempoet. Der er gang i den dreng, og nu hvor han har fundet ud af at gå rigtig godt, begynder han at øve sig i at løbe. Han er vores lille abekat som helst lever livet farligt og klatrer op overalt. Han øver sig i at sige små ord og viser os, hver dag at han forstår mere og mere af ,hvad vi siger til ham. Lige så glad, mild og kærlig han er, ligeså meget har han temperament, vilje og gå på mod.

Vi er flyttet to gange det sidste halve år. Først flyttede vi ind hos mine svigerforældre, hvor vi fik en pause og hvad jeg vil kalde en oplevelse for livet. det fungerede faktisk rigtig godt og vi blev på ingen måde trætte af hinanden. Det aller bedste der er kommet ud af det, er det fantastiske forhold W har fået til sin farmor og farfar. De har noget helt særligt sammen, den lille fis stiller aldrig spørgsmålstegn ved deres hensigter, han kaster sig i armene på dem og følger glad med hvis de kommer og henter ham.

1. december flyttede vi ind i det lille rækkehus vi bor i nu. Det er lidt udenfor Odense, her er stille og masser af natur, vi har næsten Ryds Å og Stavis Ådalen som naboer. Vi har ikke meget plads, men vi har fået en have som vi så småt er begyndt at bruge tid i. Der er kun to ting som vi bare må vende til noget posistivt, det er den begrænsede plads og de mange timer vi tilbringer på cyklerne hver uge til og fra dagpleje, og for rasmus, jobbet i centrum af Odense.

Jeg har stadig ikke arbejde, og der kommer nok også til at gå noget tid, før jeg får det igen. Det og den manglende energi er noget jeg har besluttet at fortælle noget mere om den kommende tid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Designs by Nana Jo